Zoek!

Contact
Acties


Keizer Karel College kiest ADFORMEDIA

Het Keizer Karel College in Amstelveen heeft gekozen voor ADFORMEDIA en HITACHI
FX-Duo interactieve schoolborden. Voorafgaand aan deze keuze is een zeer zorgvuldige evaluatie gemaakt van de wensen en eisen van het KKC. Diverse interactieve borden werden getest en beoordeeld. Hitachi voldeed het best aan de meest essentiŽle voorwaarden, waaronder beschrijfbaarheid van het bord, de duurzaamheid van het schrijfoppervlak, de mogelijkheid om diverse schrijfmethoden te gebruiken (pen, vingers, etc.) en eenvoud in gebruik. Na de proefopstelling van een week was de keuze snel gemaakt.

Docenten waren zeer te spreken over de eenvoud en de snelheid van gebruik.

Uiteindelijk werd gekozen het bord uit te voeren in een verrijdbaar en in-hoogte-verstelbaar bord met twee zijvlakken. De geselecteerde groothoek projector van Hitachi is strak tegen het bord gemonteerd waardoor schaduwvorming van de docenten in het beeld tot een absoluut minimum is beperkt. Ook hinderlijk licht van de projector die men normaal ondervind wordt door gebruik van deze beamer vermeden.

Voorts werd door de vakkundige installateurs het geheel volledig bekabeld en uitgevoerd met actieve speakers en een handig connectiepaneel waarop docenten snel en eenvoudig de diverse bronnen (PC/DVD/Audio) kunnen aansluiten

Alle VGA, Audio en videokabels werden netjes in kabelgoten weggewerkt waardoor het geheel een strakke uitstraling heeft en makkelijk naar andere lokalen kan worden verplaatst.

Ook werden diverse klaklokalen voorzien van beamers, projectieschermen en audiovoorzieningen. In de nieuwe Aula werd een zeer lichsterke beamer van Sanyo met telezoom lens geplaatst, inclusief een elektrisch bedienbaar scherm van 500cm x 400cm.
Vraag informatie aan
Home| Disclaimer| Privacy Statement