Zoek!

Contact
Acties


Nieuws

> Optoma lanceert complete nieuwe lijn ultraportable LED-projectoren
NIEUWE OPTOMA EH7500
Nieuwe OPTOMA EH2060
Adformedia introduceert VIVITEK
VIVITEK high-end beamers veroveren de Benelux

OuderOptoma lanceert complete nieuwe lijn ultraportable LED-projectoren

Uitgegeven: 17 2013 20:30

Nieuwe MINI LED beamers


Optoma zet de markt op z’n kop met de introductie van een aantal volledig op LED gebaseerde super compacte projectoren met serieuze lichtopbrengst van ruim 1000 ANSI Lumen.
Opnieuw wordt de toon gezet in de markt van projectie en laat Optoma zien in deze markt voorop te lopen als het gaat om ontwikkeling van technologie.
Met deze nieuwe modellen krijgt de consument te zien waar het in de toekomst naartoe gaat met het projecteren van beeld op flexibele wijze.

De nieuwe ML1000 (bijvoorbeeld) is klein en licht genoeg om dagelijks mee te nemen in je aktetas of bij je laptop. Hij weegt namelijk nog geen 1,4 kg, is uitgerust met een HDMI-aansluiting en projecteert een (HD READY ) WXGA-resolutie, heeft een touchpad interface en een “SRS WOW system” met 2 x 6 watt stereo speakers aan boord.

Als dit nog teveel is kun je kiezen voor de nieuwe ML550. Deze compacte lichtgewicht weegt nog geen 380 gram en heeft een lichtopbrengst van ruim 500 ANSI Lumen in WXGA-resolutie.
Ook de ML550 maakt net als de ML1000 gebruik van de allernieuwste LED-technologie, waardoor deze projector een levensduur heeft van maar liefts 20.000 uur vanwege de LED-lichtbron (vergelijkbaar met 20 jaar wanneer er gemiddeld 4 uur per dag gebruik wordt gemaakt van de projector).

Beide modellen hebben tevens een ingebouwde “media player” met “Office viewer”, waardoor zonder gebruik van een PC of laptop presentaties kunnen worden weergegeven door gebruik te maken van het interne geheugen, MicroSD card slot of de USB-aansluiting.
De “Mobile High-Definition Link” (MHL)-technologie zorgt (anders) voor eenvoudige connectivity met laptop, PC, game-console of bijvoorbeeld een DVD-speler met HDMI, waarmee zakelijke presentaties en bestanden, foto’s en video’s altijd in de meest optimale instelling worden weergegeven.

Door de LED-technologie van Optoma is er geen opwarmtijd meer nodig. Wanneer de projector wordt aangezet is er in luttele seconden beeld beschikbaar in de hoogst wenselijke lichtopbrengst en is ook geen afkoeltijd nodig. De projectoren kunnen simpelweg met 1 klik aan en uit worden gezet of zelfs van de stroomkabel worden ontkoppeld en aangekoppeld zonder probleem.
Dit maakt deze technologie ook zeer gemakkelijk om te gebruiken als Digital Signage player. Een ondernemer kan ‘s avonds eenvoudig de stroom onderbreken en de volgende dag bij het aanzetten van de stroom start de projector vanzelf via zijn ingebouwde player weer op waar de dag ervoor was afgesloten en daarbij kunnen deze projectoren in iedere gewenste positie probleemloos werken.

Presentaties vanaf een smartphone of tablet zijn ook zeer eenvoudig door gebruik te maken van de gratis iOS/ Android App “WiFi-Doc”, die het mogelijk maakt om via WiFi (dus) draadloos documenten naar de projector te sturen en zelfs de gehele projector te besturen (wat te besturen? De projector of de documenten?) via de meegeleverde WiFi-dongel.

De ML1000 en de ML550 zijn ideale partners voor iedereen die een gemakkelijke en betrouwbare multi-purpose projector zoekt voor gebruik in kantoor, klaslokaal, huiskamer of gewoon onderweg.

In de meeste situaties is de lichtopbrengst en het contrast, zoals we dat waarnemen bij een LED-projector van Optoma, gevoelsmatig 2 x zo hoog als een projector met een gewone lamp. Dit, gecombineerd met de lange levensduur, maakt deze projectoren de beste keus voor nu en voor de toekomst.
Home| Disclaimer| Privacy Statement